Business club - v.v. Gorecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Business club

Business club

We bieden vele aantrekkelijke manieren op ons Sportpark De Koepel om jouw bedrijf of instelling te presenteren. Met meer dan 100.000 bezoekers per jaar, is dit een zeer interessante manier voor extra exposure. We hebben verschillende mogelijkheden.

Beste Amateurvoetbalclub Groningen
v.v. Gorecht is in 2015 uitgeroepen tot de beste Amateurvoetbalclub van de provincie Groningen en scoorde een plaats in de top 50 op de nationale ranglijst van 3.000 amateurclubs. v.v. Gorecht kreeg niet alleen de meeste publieksstemmen, maar werd ook verkozen tot de hoogst gewaardeerde club op het gebied van sfeer, accommodatie, bestuur/organisatie en spelopvatting. Kortom, een club waar je graag je bedrijf aan wilt verbinden. Voor alle uitingen in deze lijst geldt dat je automatisch lid wordt van onze businessclub, indien de looptijd voor de uiting 4 seizoenen is. Als businessclublid kun je alle bijeenkomsten bijwonen. Bovendien krijg je ook een naamsvermelding op het bord in de entree van het clubhuis.

Interesse of meer weten over de sponsormogelijkheden? Mail naar businessclub@vvgorecht.nl. Zij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Sponsormogelijkheid

1. Banner op onze website 

2. Advertentie “TV Clubhuis”

3. Bord en/of spandoek langs de velden

4. Teamsponsoring

5. Lid businessclub

6. Lid Club van 500

7. Balsponsor

8. Advertentie Programmaboekje bij thuiswedstrijden Gorecht 1

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!