Puppies

Historie
In 2003 kregen Jurgen Hazewinkel en Eelco Borgman (ieder met een zoontje van 4 jaar) het idee om voetbaltrainingen te gaan verzorgen voor 4- en 5-jarigen. Het idee werd verder uitgewerkt. Op de zaterdag werd er een veldje uitgezet en een groep van zo’n 30 jongens en meisjes maakten spelenderwijs kennis met de voetbalsport. Zo leerden ze overschieten, dribbelen, ingooien, op doel schieten, slalom, stoppen van de bal en uiteraard werd elke training afgesloten met een partijspel.

In 2004 kregen Jurgen en Eelco de sportwaarderingstrofee van de gemeente Haren. Dit is een onderscheiding voor één of meer personen die gedurende langere tijd een grote inbreng gehad hebben in hun sportvereniging of die wezenlijk hebben bijgedragen aan het welslagen van een groot sportevenement. Jurgen en Eelco kregen deze prijs omdat zij het unieke initiatief hadden genomen om voor kinderen van 4 en 5 jaar voetbal op spelenderwijs in de gemeente Haren mogelijk te maken.

In al die jaren hebben er inmiddels meer dan 500 jongens en meisjes van 4 en 5 jaar bij v.v. Gorecht aan het voetbalspelletje mogen ruiken. De club heeft mede hierdoor een explosieve groei mogen meemaken en veel ex-puppies spelen inmiddels in competitieverband bij v.v. Gorecht.

In het najaar van 2012 heeft het bestuur besloten het puppieveldje te voorzien van kunstgras.

Duur van de training
Er worden tien trainingen gegeven in het voorjaar en tien in het najaar. De puppies worden ingedeeld in drie groepen: groep 1 van 8.45 uur tot 9.30 uur, groep 2 van 9.30 uur tot 10.15 uur en groep 3 van 10.15 uur tot 11.00 uur. De trainingen zijn tien weken achter elkaar, ook tijdens de vakanties.

Trainers
De trainingen worden verzorgd door Jurgen, Bart, Sven en Yorn. Telefoonnummer (Jurgen): 06-18653675

Kleding
Geadviseerd worden voetbalschoenen en een trainingspak, bij mooi weer een puppieshirt met sportbroek. Het handigste is om omgekleed op het sportpark te komen zodat je direct kunt beginnen. Na de training is er gelegenheid om je te douchen en om te kleden. Voetbalschoenen zijn handig, maar niet verplicht.

Bij slecht weer
Bij twijfel of een training doorgaat, kun je op zaterdagochtend bellen naar v.v Gorecht 050-5349477 of kijk op de website (vanaf zaterdagmorgen 8.00 uur). Mocht het eerder bekend zijn dat een training niet door kan gaan, dan zullen wij het ook via de mail kenbaar maken.

Laatste training
Tijdens de laatste training kunnen de puppies laten zien wat ze hebben geleerd en gaan ze naar huis met een echt Puppie voetbaldiploma.

Aanmelden en contributie
Klik hier om jouw puppie direct aan te melden! Inschrijven gaat via de KNVB, kies optie 1. Voetbal - Algemeen/Veld. De kosten voor de eerste 10 trainingen bedragen € 30,- (incl. officieel v.v. Gorecht shirt met je eigen naam). De volgende 10 trainingen kosten € 20,- voor de puppies die al een shirt hebben ontvangen.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Mail gerust naar
puppievoetbal@vvgorecht.nl of bel Jurgen op 06-18653675.

Puppies
Wij zijn
Gorechtpuppies!!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!