Fysiotherapie en EHBO

Inloopspreekuur fysiotherapie
Lieke Groenboek is fysiotherapeut bij Medisch Centrum Zuid in Haren. Tijdens het wekelijkse spreekuur op woensdagavond kunnen alle leden van v.v. Gorecht (jeugd, senioren en trainers) langskomen met blessures, vragen over blessures en geeft zij informatie over blessurepreventie gerelateerd aan het voetballen. Dit spreekuur is alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via de website van het MCZ.

Wanneer: Iedere woensdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur.
Waar: EHBO/verzorgersruimte in kleedkamergebouw van v.v. Gorecht
Voor wie: Alle leden van v.v. Gorecht; jeugd, senioren en trainers
Contact: Medisch Centrum Zuid Gezondheidsplein Haren | Nieuwe Stationsweg 6 | 9751 SZ Haren

EHBO-, reanimatie- en AED-instructeur
Astrid van der Steeg is een belangrijke persoon binnen ons medische team. Astrid geeft bij v.v. Gorecht reanimatie- en AED-basis- en herhalingscursussen zodat er voldoende mensen zijn om in noodgevallen deskundig te kunnen handelen. Tevens is zij verantwoordelijk voor de ongevallenregistratie en EHB(S)O-dozen.

AED
v.v. Gorecht heeft twee AED's. Deze hangen in het kleedkamergebouw, kleedkamer S1. Eén AED zit in een EHBO tas incl. eerste hulp producten. Speel je op de tunnelvelden; pak de tas en hang hem na afloop terug in kleedkamer S1.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!