Opzeggen

Jammer dat je afscheid van onze club gaat nemen!

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. Opzeggen kan schriftelijk of per mail naar de ledenadministratie
.
Opzeggingen dienen vóór 1 juni bij de ledenadministratie binnen te zijn.

Wanneer je je lidmaatschap na 1 juni opzegt, geldt het lidmaatschap nog t/m 30 juni van het volgende seizoen. Je bent dan tot het einde van het (volgende) seizoen contributie verschuldigd. Indien je vanwege bijzondere omstandigheden (zoals ziekte, blessure of verhuizing) je lidmaatschap eerder wil beëindigen, neem dan contact op met de ledenadministratie. Samen kijken we naar een passende oplossing.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!