Overschrijven club - v.v. Gorecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Overschrijven club

Overschrijven club

Ben je in de afgelopen drie jaar lid geweest van een andere vereniging en wil je lid worden van v.v. Gorecht? Of ga je van v.v. Gorecht naar een andere vereniging? Dan dient een overschrijving plaatst te vinden. 

Overschrijving naar v.v. Gorecht

Wil je lid worden van v.v. Gorecht en ben je in de afgelopen drie jaar ook lid geweest van een andere vereniging? Dan moet er een overschrijving plaatsvinden van de betreffende vereniging naar v.v. Gorecht. Dit gaat snel, eenvoudig én digitaal!

  1. Lidmaatschap opzeggen bij de vorige vereniging.
  2. Aanmelden bij v.v. Gorecht via deze link.
  3. De Ledenadministratie vraagt de overschrijving aan bij jouw vorige vereniging.

Overschrijven voor het nieuwe seizoen (start 1 juli), dan dient de aanmelding voor 10 juni bij ons binnen te zijn. De Ledenadministratie vraagt de overschrijving aan bij de KNVB, de officiële overschrijvingsdatum bij de KNVB is 15 juni. Het lidmaatschap bij v.v. Gorecht start per 1 juli.     
Wil je je laten overschrijven tijdens het seizoen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Seniorenleden kunnen mailen naar de Technische commissie. Jeugdleden kunnen contact opnemen met de leeftijdscoördinator.

Overschrijving van v.v. Gorecht naar een andere vereniging
Je volgt dezelfde stappen als hierboven beschreven. Je zegt je lidmaatschap bij v.v. Gorecht op voor 1 juni. Je kunt hiervoor een mail sturen naar de Ledenadministratie. Vervolgens meld je je aan bij de nieuwe vereniging. De overschrijving wordt via de verenigingen en de KNVB geregeld, mits je dus voor 1 juni hebt opgezegd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!