Wie we zijn

v.v. Gorecht is een echte familievereniging. Vaders, moeders en hun kinderen voetballen bij de club. Sommige kinderen starten al op 4 jarige leeftijd bij de puppies!

Ouders en jeugdleden zijn als vrijwilligers betrokken bij de club. Ze staan op zaterdag achter de bar in het clubhuis, zijn teamleider van het team van hun kind of ze vervullen een belangrijke taak in één van onze commissies. Opa’s, oma’s, ouders, broers en zussen; je ziet ze allemaal in weer en wind langs de lijn om de teams aan te moedigen. Een aantal jeugdleden geeft training aan de jongere jeugd.

Bij v.v. Gorecht wordt met plezier en ambitie gevoetbald. Uiteraard met respect voor de tegenstander. Langs de kant wordt op een positieve manier gecoacht. Winnen is fijn, verliezen is niet erg. Iedereen voelt zich er welkom doordat vriendelijkheid en gastvrijheid wordt uitgestraald op het sportpark en in de kantine.

Onze club bestaat uit een bestuur en verschillende commissies. Iedere commissie beheert een onderdeel binnen de club. Lees hier alles over de verschillende commissies.

Jaarlijks maken wij een presentatiegids waarin we verschillende leden, vrijwilligers en sponsoren het woord geven. Lees hier de nieuwste editie seizoen 2022/2023 »

Puppievoetbal
In 2003 zijn Jurgen Hazewinkel en Eelco Borgman gestart met voetbaltrainingen voor 4- en 5-jarigen. Op de zaterdagochtend maken zo’n 30 jongens en meisjes spelenderwijs kennis met voetbal. Ze leren overschieten, dribbelen, ingooien, op doel schieten, slalom, stoppen van de bal en uiteraard wordt elke training afgesloten met een wedstrijdje.

In 2004 kregen Jurgen en Eelco de sportwaarderingstrofee van de gemeente Haren voor het unieke initiatief spelenderwijs voetbal aan te bieden voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. De club heeft mede hierdoor een explosieve groei doorgemaakt en veel ex-puppies spelen inmiddels in competitieverband bij v.v. Gorecht.

Meer informatie of je puppie direct aanmelden? Lees hier alles over puppievoetbal

Vrouwen/meisjesvoetbal
Sinds 1966 voetballen er meisjes en vrouwen bij v.v. Gorecht, maar het eerste officiële meidenteam in de leeftijd van 9 tot 12 jaar komt uit in 2002. Daarvoor voetbalden zij mee in de jongensteams. Na 2002 groeit het meisjes en vrouwenvoetbal binnen de club gestaag, zowel kwalitatief als kwantitatief. Lees hier meer over meisjes en vrouwenvoetbal bij v.v. Gorecht.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!