Kleding- en materiaalcommissie

De kledingcommissie zorgt dat ieder spelend lid van v.v. Gorecht beschikt over clubkleding

Jeugd
Ieder jeugdlid vanaf JO7 krijgt een kledingpakket uitgereikt aan het begin van hun voetbalcarrière bij v.v. Gorecht. Het kledingpakket is in bruikleen en bestaat uit een tas en presentatiepak. Gedurende drie jaar (of zolang de speler lid blijft bij de jeugd) is het pakket in bruikleen van de speler. Het presentatiepak wordt alleen naar de wedstrijden gedragen. Gedurende het seizoen kan het pak omgeruild worden voor een groter exemplaar als dat nodig is. Wanneer het lidmaatschap beëindigd wordt of bij overgang naar de senioren wordt het pakket ingeleverd.

Senioren
Spelende leden van selectieteams ontvangen aan het begin van het seizoen een kledingpakket. Wanneer het voetbalseizoen is afgelopen, dient het volledig pakket weer ingeleverd te worden.

Wedstrijdtenues
Wedstrijdtenues worden aan het begin van het seizoen uitgereikt aan de teamleiders, inclusief: een waterzak met bidons, aanvoerdersband, keepershandschoenen en een EHBO-kit. Aan het einde van het seizoen neemt de kledingcommissie alle kleding weer in, controleert, vult aan, bestelt en zorgt ervoor dat voor het nieuwe seizoen alles weer in orde is.

v.v. Gorecht sokken
Ieder spelend lid ontvangt het eerste paar v.v. Gorecht voetbalsokken van de club. Deze mag je houden. Heb je nieuwe sokken nodig of wil je graag een extra paar, dan kun je deze kopen op zaterdag in het clubhuis.

Trainers en scheidsrechters
Ook trainers en scheidsrechters ontvangen van de kledingcommissie een pakket. Dit pakket bestaat uit: een trainingspak, regenjas en winterjas. Zo heb je bij alle weersomstandigheden een fijne outfit én loop je er goed gekleed bij. Scheidsrechters ontvangen een scheidsrechtersshirt.

Vragen?
Heb je vragen over de kleding? Ga dan naar je teamleider. De teamleiders kunnen vervolgens contact opnemen met de kledingcommissie,  kledingcommissie@vvgorecht.nl

Frederike Brongers - trainerskleding
Marianne Grutterswijk en Franske Hoekema - jeugdkleding
Jurgen Hazewinkel - kleding senioren en puppies

Wasvoorschriften en tips vind je hier.
De meest gestelde vragen en antwoorden hebben we handig op een rijtje gezet, je leest ze hier.

Trainingsmaterialen
De materiaalmannen zorgen voor alle trainings- en wedstrijdballen en alle trainingsmaterialen. Daarnaast onderhouden en beheren zij alle vaste en verplaatsbare doelen en trainingsdoeltjes. Wanneer een jeugdteam een lekke wedstrijdbal heeft, kan de teamleider contact opnemen met één van de materiaalmannen voor een vervangende bal.

Vragen?
Heb je vragen over materialen? Hiervoor kan contact worden opgenomen met Martin Bartels, Sharon Bruiniers of Maureen Kedde via e-mail materialen@vvgorecht.nl.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!