Afgelopen week is Klaas Dijkstra overleden. Ik schrijf dit vooral om de ouderen onder ons dit te laten weten.

Het gezin Dijkstra woonde aan de Hopweg in Haren. In de 70-er jaren voetbalde Klaas bij ons in de lagere teams. Ook zijn zoons Wilt (2 jaar geleden helaas overleden) en Sytze voetbalden bij Gorecht.
Zoon Wilt speelde jaren in het eerste team en zoon Sytze speelde in de lagere teams. Sytze is zelfs lid van verdienste.
Klaas heeft ook een aantal jaren in het bestuur gezeten. Ook heeft hij als eerste lid van Gorecht de Keitrofee ontvangen in 1980. De Keitrofee kreeg hij omdat hij zich in dat jaar enorm had ingezet voor de vv Gorecht.

Klaas is 88 jaar geworden.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte in deze moeilijke periode.

Met vriendelijke groet,

Dick Jager (Technische comissie)
dickjager