businessclub

Tijdens de wedstrijden van Gorecht 1 speelt het coördinatieteam van de Businessclub een belangrijke rol. Zo ontvangen zij de gasten voorafgaand aan de wedstrijden en voorzien zij ze van diverse versnaperingen.

Verder wordt vanuit dit team de verkoop van het programmaboekje en de blinde pool gedaan. Hiervoor worden de jeugdleden ingezet. Voor deze verkoop worden de jongeren beloond met een bepaald percentage van de opbrengst.

Naast de verkoop worden deze jeugdleden ingezet voor de bediening van ons “High Tech” scorebord en voorzien ze de lichtkrant van de diverse teksten. Ook voorzien de jongeren de stadionspeaker van de informatie over het verloop van de wedstrijd zoals de naam van de scoorder en de namen van de wisselspelers.

Voorafgaand aan de wedstrijd ontvangt de coordinatie tevens de “Penalty schieters en voorzien ze de kinderen van een zakje chips en een glaasje frisdrank. Tijdens de rust van het eerste wordt de strijd om penaltybokaal geleverd. Hiervan doet de stadionspeaker uitgebreid verslag.

rengerritzema   dirkjan konings
 Renger Ritsema
Gastheer Skybox
   Dirk Jan Konings
Stadionspeaker

V.V. Gorecht biedt vele aantrekkelijke manieren op “Sportpark De Koepel” om uw bedrijf of instelling presenteren. Dat is natuurlijk interessant, want De Koepel heeft meer dan 100.000 bezoekers per jaar. U kunt uw naamsbekendheid vergroten of goodwill kweken door: programmaboekjes, banners op de website, advertenties op het TV-circuit in het clubhuis, teamsponsoring, donateur: ongekende mogelijkheden!

V.V. Gorecht is in 2015 uitgeroepen tot de beste Amateurvoetbalclub van de provincie Groningen en scoorde een plaats in de top 50 op de nationale ranglijst van 3.000 amateurclubs. V.V. Gorecht kreeg niet alleen de meeste publieksstemmen maar werd ook verkozen tot de hoogst gewaardeerde club op het gebied van sfeer, accommodatie, bestuur/organisatie en spelopvatting. Kortom, een club waar u graag uw bedrijf aan wilt verbinden. Voor alle uitingen in deze lijst geldt dat u automatisch lid wordt van onze businessclub, indien de looptijd voor de uiting 4 seizoenen is. U kunt als businessclublid alle bijeenkomsten bijwonen. Bovendien krijgt u een naamsvermelding op het bord in de entree van het clubhuis.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden? Vraag dan aan een van de mensen van de businessclub. Zij vertellen u er graag meer over.

Sponsormogelijkheid
1.    Banner op de website www.vvgorecht.nl
2.    Advertentie “TV Clubhuis”
3.    Bord en/of spandoek langs de velden