gvoetbaltekstballon

gorecht

Voor spelers m/v vanaf 16 jaar

 

Wat is G-voetbal / Uniek Sporten

De letter G staat niet voor ‘gehandicapten’ zoals vaak wordt gedacht. Voordat de G-categorie er was, liepen de voetbal categorieën tot en met F, de aanduiding voor de jongste groep voetballers. Toen in de jaren tachtig er een nieuwe categorie bij kwam kreeg deze automatisch de letter G, de volgende letter van het alfabet. De letter G staat voor Geïntegreerd voetbal. Tegenwoordig wordt ook de term ‘Uniek Sporten’ gebruikt.

Wie kunnen zich aanmelden voor G-voetbal:
Iedereen m/v vanaf 16 jaar met een lichte tot matige verstandelijke én/óf lichamelijke beperking, dus de spelers die ‘net’ niet mee kunnen komen met het reguliere voetbal. Vaak zijn dit spelers die in een regulier team vaste bankspelers zijn.

Wat is het voordeel?
Iedereen krijgt de mogelijkheid om op zijn of haar eigen niveau te functioneren waarbij we elkaar respecteren. Het draait bij G-voetbal om twee dingen: meedoen én plezier hebben is belangrijker dan winnen. Goed of minder goed, iedereen moet zich veilig én thuis voelen bij vv Gorecht!

Structuur:
Structuur is prettig en erg belangrijk! Daarom zijn er duidelijke regels en afspraken. Altijd dezelfde trainers, begeleiders, kleedkamer en voetbalveld. Onder professionele begeleiding wordt er gewerkt aan conditie, techniek en tactiek maar vooral is het plezier met elkaar hebben erg belangrijk.

Wanneer?
Elke dinsdagavond van 19:30 – 20:30 uur op Sportpark ‘De Koepel’ in Haren

Mee trainen?
Wil je een keer komen kijken of mee trainen? Dat kan door je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met Astrid van der Steeg: 050-5346982

We kijken uit naar je komst!

 

 

PosterGVoetbal

klik op de afbeelding voor vergrote weergave

Coördinator

AstridvdSteeg  
Astrid van der Steeg
050-534 69 82
 

De afspraken rondom commissies leest u in het HR

 

 

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop