Traditie bij v.v. Gorecht is dat tijdens de thuiswedstrijd van het 1e elftal een 'Pupil van de Week' aanwezig is om het team te ondersteunen.

De pupil van de week maakt de wedstrijd van dichtbij mee. Hij/zij doet mee met de warming up en is bij de bespreking voor de wedstrijd. Daarna loopt hij/zij mee in de rij tijdens de opkomst op het veld. De pupil neemt de aftrap en mag een doelpunt maken bij de tegenstander. Tijdens de eerste helft zit de pupil bij de reservespelers op de bank. Na afloop krijgt hij/zij een bal met alle handtekeningen van de spelers.

Daarnaast zoeken we iemand die een pupil kiest uit de opgaven. De pupil op de wedstrijddag ontvangt (een uur voor de thuiswedstrijd van Gorecht 1) en begeleidt tot aan het einde van de wedstrijd.

Hoe kan je pupil van de week worden?
Door goed je best te doen tijdens de trainingen en de wedstrijden. Zorg ook dat je op tijd bent en een positieve bijdrage levert in je team. Het is best een lange middag, dus we denken aan de iets oudere spelertjes.

Opgeven en voordragen kan via activiteitencommissie@vvgorecht.nl.

Er is op dit moment geen pupil van de week bekend.

Bekijk ook eerdere pupillen van de week.

Overzicht pupillen van de week
Datum Pupil van de week
07 nov t/m 14 nov 2022 Seth Nijdam (Gorecht 1 - Groningen 1)
03 okt t/m 10 okt 2022 Thiemen van Dam (Gorecht 1 - 't Fean'58 1)
19 sep t/m 25 sep 2022 Pim Havinga (Gorecht 1 - Oranje Nassau 1)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!