Agenda - v.v. Gorecht

Activiteiten in deze categorie op 23 juni:

SVBO Voetbalfeest

Meerdaags SVBO Voetbalfeest (JO19/JO18/JO17/JO16)
23 juni t/m 25 juni 2023

Sinds 2013 organiseert SVBO het SVBO Voetbalfeest. Dat het ook vorig editie weer een geweldig weekend was, bleek wel uit de vele positieve reacties van de deelnemers en een recordaantal bezoekers in de feesttent.

Voor meer informatie of inschrijving kunt u contact opnemen via voetbalfeest@vvsvbo.nl.

Wat kun je dit weekend verwachten? Bijkijk hiervoor de aftermovie 2022: Aftermovie SVBO Voetbalfeest (youtube)

Teams komen op vrijdagavond aan op het sportpark van v.v. SVBO en spelen op zaterdag en zondag hun wedstrijden. De opzet is om elk team minimaal 3 wedstrijden per dag te laten spelen.

Kijk voor meer informatie en opgave op de website van SVBO: SVBO Voetbalfeest | SVBO (vvsvbo.nl)

• 23 juni 2023 - 25 juni 2023

Oud papier

Iedere vrijdag en zaterdag staan de deuren van de oud papiercontainer op de parkeerplaats open van 8.00 tot 18.00 uur. Graag zoveel mogelijk achterin opstapelen zodat de container goed vol kan!

• 23 juni 2023 8:00 - 23 juni 2023 18:00

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!