Agenda - v.v. Gorecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Agenda

Agenda

oud_papier_1.jpg

Iedere vrijdag en zaterdag staan de deuren van de oud papiercontainer op de parkeerplaats open van 8.00 tot 18.00 uur. Graag zoveel mogelijk achterin opstapelen zodat de container goed vol kan!

Op de volgende dagen staat er ook een container voor oud ijzer:
29-30 september
24-25 november
08-09 maart
17-18 mei

Activiteiten in deze categorie op 17 juni:

DZOH Oldenburger|Fritom jeugdvoetbaltoernooi Emmen

Beste voetballiefhebber,

Ook dit seizoen organiseert de voetbalvereniging DZOH uit Emmen weer haar jaarlijkse Oldenburger|Fritom JO8/JO9/JO10 en JO11 jeugdvoetbaltoernooi. Wij hopen dat jullie ook in 2023 van de partij zijn om er samen met ons weer een geslaagde voetbaldag van te maken.

Dit seizoen zal het Oldenburger|Fritom JO8/JO9 toernooi en JO10/JO11 toernooi gehouden worden op: zaterdag 17 juni 2023.

Starttijden voor de toernooien zijn:

JO8/JO9 om 09:00 uur

JO10/JO11 om 13:00 uur

Sportiviteit en respect staat voorop door de teams op gelijkwaardig niveau in te delen. Ook zal elk team een beker ontvangen en wordt gratis ranja ter beschikking gesteld.

Inschrijven kan door een reactie via dit mailadres; jeugdtoernooidzoh@gmail.com.  Laat hierin alstublieft duidelijk weten met welk(e) team(s) jullie vereniging wenst deel te nemen en op welk niveau deze teams actief zijn. De inschrijving dient uiterlijk 22 mei 2023 in ons bezit te zijn.

Graag ontvangen we ook een reactie als er dit jaar geen belangstelling mocht zijn om deel te nemen aan het toernooi.

Na aanmelding ontvangen jullie van ons een bevestiging met welke teams wij jullie op zaterdag 17 juni 2023 verwachten. Ruim voor aanvang van het toernooi krijgen jullie aanvullende informatie over het toernooi.

Hopelijk mogen we ook dit seizoen weer één of meerdere teams van jullie vereniging op ons toernooi verwelkomen. Mochten er nog aanvullende vragen en/of opmerkingen zijn neem dan even contact met mij op.

Met vriendelijke sportgroet,

Toernooicommissie DZOH

 • 17 juni 2023

Toernooien Jeugd en Dames bij v.v. MOVV (sportpark Midwolda)

Hallo Sportvrienden,

Op zaterdag17 juni en zondag 18 juni 2023 organiseert de jeugd/dames  afdeling van v.v. MOVV weer toernooien voor de jeugd en dames op ons sportpark te Midwolda. Wij willen jeugdteams en dames teams van uw vereniging graag uitnodigen om deel te nemen.

Wij zullen zo veel mogelijk proberen om teams van hetzelfde niveau tegen elkaar te laten spelen. Daarom vragen wij u, teams op te geven in de aangegeven klassen.

U krijgt een bevestiging van uw opgave.

Opgave mogelijk tot 1 mei 2023.

In mei 2023 zal het toernooiprogramma per mail naar de contactpersoon van uw verenging gestuurd worden.

Zaterdagochtend 17 juni 2023

 • JO 6 alle klassen.
 • JO 11 2e t/m 4e
 • JO 14 1e t/m 4e
 • JO 9 2e t/m 4e klasse

Zaterdagmiddag 17 juni 2023

 • JO 12 2e t/m 4e
 • JO 17 2e t/m 4e

Zondagmiddag 18 juni 2023

 • Dames 3e t/m 5e  11 tegen 11

                                                                                                             

Opgave per mail:   hdl76@ziggo.nl of vincent.janssen@home.nl

Naam Vereniging:

Contactpersoon:

E-mail:

Deelnemende teams + klasse:

 

 • 17 juni 2023 - 18 juni 2023

Jantje Beton Toernooi VEV'67

Beste leider, trainer of coördinator,

In 2023 wordt de vierde editie van het Jantje Beton Toernooi georganiseerd. Een toernooi dat door deelname van 220 teams en 3.000 deelnemers inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste voetbaltoernooien voor de jeugd in Noord Nederland.

Sportief voor een goed doel!
‘Vrij buiten spelen mogelijk maken’, daar gaat het Jantje Beton om! Deelname aan het toernooi betekent een sportieve bijdrage aan dit doel en vanuit de opbrengsten van deze dag steunen we dit doel ook financieel.

4e editie van het toernooi
Het toernooi richt zich op de jeugdteams tot 13 jaar. Hierbij volgen we de indelingen en regels voor pupillenvoetbal zoals de KNVB die ook hanteert. Kijk hier voor een impressie van het toernooi!

Regionale opzet
De opzet van het Jantje Beton Toernooi is gericht op jeugdteams in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De belangrijkste pijlers achter het toernooi zijn prestatie en plezier, waarbij iedereen op zijn eigen niveau uitgedaagd wordt en iedereen een leuke dag heeft!

Wanneer?
Het toernooi zal in 2023 over twee weekenden verdeeld worden.
Op zaterdag 10 juni zullen de wedstrijden gehouden worden voor de jeugdteams JO7 t/m JO11.
Op zaterdag 17 juni zijn de jeugdteams JO12 t/m JO13 en MO13 aan de beurt.

Graag jouw reactie voor 20 december a.s.
We begrijpen dat bovenstaande data nog ver in de toekomst liggen. Om het toernooi in goede banen te leiden is het belangrijk om nu alvast met de voorbereiding te starten. Meld je daarom zo snel mogelijk per mail (Jantjebetontoernooi@vev67.nl) aan.
We hopen dat jouw team aanwezig zal zijn!

Met een sportieve groet,

Organisatie Jantje Beton Toernooi

 • 17 juni 2023

LTC Optie 1/ SMART Accounting Jeugdtoernooi Assen

Hallo voetbalvrienden,

Bij vv LTC zijn we vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor het LTC Optie 1/ SMART Accounting Jeugdtoernooi 2023! 

Al jarenlang eindigen we het voetbalseizoen bij LTC uit Assen met ons jeugdtoernooi voor de jongste jeugd. Het seizoen eindigen we graag met veel plezier, sportiviteit en spectaculair voetbal en daarom nodigen wij jullie teams van harte uit!

Het LTC Optie1/SMART-Accounting Jeugdtoernooi is op zaterdag 17 juni 2023.

Het toernooi is voor JO7/JO8/JO9/JO10/JO11, aan de dagindeling wordt nog gewerkt!

We kunnen jullie nu helaas nog niet beloven dat we net zoveel geluk hebben met het weer als voorgaande jaren maar we kunnen jullie wel een aantal dingen beloven:

 • We gaan weer zeer secuur te werk met de poule-indelingen. We vinden het erg belangrijk dat teams gelijkwaardig worden ingedeeld. We hopen weer uit meerdere provincies teams te vinden die graag naar ons toernooi komen.
 • We zorgen voor een duidelijk wedstrijdschema, je speelt niet elke wedstrijd op een ander veld maar steeds op dezelfde, vooral bij de jongste jeugd scheelt dat een hoop geregel voor de leiding.
 • We regelen voor alle teams voldoende ranja met een gezonde snack en voor de begeleiding de lekkerste koffie.
 • Ook naast het voetbal moet er wat te doen zijn voor de kinderen. Buiten zorgen we voor speelattributen en mocht het minder mooi weer zijn dan kunnen ze terecht in onze ruime kantine.
 • Plezier en sportiviteit staan de hele dag centraal!


We hopen dat jullie ook dit jaar naar ons toernooi komen zodat we er met zijn allen een mooie en sportieve dag van kunnen maken. Wanneer u heeft besloten te komen, graag zo snel mogelijk, doch uiterlijk voor 1 april reageren. Jullie opgave kan je sturen naar:                                       l.korthuis@gmail.com.

Graag bij de aanmelding het volgende vermelden: Team, klasse, contactpersoon en telefoonnummer /e-mailadres leider(s). We delen in op volgorde van binnenkomst en geven uiterlijk in april 2023 een definitieve bevestiging van inschrijving.

Indien een team zich aanmeldt graag ook daadwerkelijk komen! Last minute afzeggen of zelfs niet op komen dagen is voor de andere teams én organisatie erg vervelend.

Sportieve voetbalgroet,

De toernooicommissie van vv LTC Assen.

 • 17 juni 2023
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!